Ostali sportovi

OVAJ SNIMAK NIJE SMIO DA IZAĐE U JAVNOST! Skandal na US Openu - ušla je u svlačionicu, a onda je počela da LOMI! (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Završen je poslednji grend slem turnir u Njujorku, a drugoplasirana Bjeloruskinja Arina Sabalenka pokazala je koliko je ljuta zbog poraza u samom finalu. Mnogi su osudili organizatore zbog toga što je snimak dospio na društvene mreže.

Izvor: Printscreen / Twitter Judy Murray

Završen je poslednji grend slem turnir u Njujorku, a u ženskoj konkurenciji u finalu slavila je domaća igračica Kori Gof nakon što je savladala Bjeloruskinju Arinu Sabalenku sa 2:6, 6:3, 6:2 i to je ujedno i prva velika titula u karijeri Amerikanke. Nakon proglašenja pobjednika, procurio je video snimak iz svlačionice koji su pokazali agresivnu Sabalenku koja lomi reket.

Na snimku se vidi da je Sabalenka ušla naizgled mirno u svlačionicu, zatim je spustila torbu i izvadila reket. Potom je iskalila bijes udarajući reketom o pod i tako je izbacivala iz sebe nezadovoljstvo posle završetka finala. Kada je polomila reket, mirno je ga je bacila u kantu za smeće. Očigledno da joj je poraz teško pao, a u momentu dok je trajala "žuta minuta" teniserka nije mogla da obuzda strasti.

Kako je ovaj snimak izašao u javnost, s obzirom da se radi o privatnom prostoru tenisera i teniserki na ovom turniru. Većina ljudi koji su vidjeli snimak osudili su organizatore koji nisu ispoštovali teniserku i snimali je u njenim privatnim trenucima, kada nije bila na terenu,a potom i sve to objavili.

"Ovaj snimak nikad nije trebalo da izađe u javnost. Ovo je privatni trenutak u praznoj sali za trening posle razočaranja zbog poraza u grend slem finalu", napisala je majka britanskog tenisera Endija Mareja na Tviteru, osuđujući potez organizatora koji je dopustio da snimak "izađe" sa kompleksa.

Tagovi