SJAJNO

EVO KAKAV JE ZAISTA NOVAK ĐOKOVIĆ, A KAKVI SU NEKI DRUGI: Upalili kameru i snimali ih, da svi vide kakav je ko čovjek!

Autor Nemanja Stanojčić

Organizatori US Opena snimili su zanimljiv video-snimak, koji je pokazao ono što smo i dobro znali.

Izvor: Printscreen/TikTok/US open

Novak Đoković sprema se za početak US opena, već zna žrijeb i ko mu stoji na putu ka tituli i 24. grend slem trofeju. Dok čeka da u noći između ponedeljka i utorka izađe na teren u Njujorku, Nole je glavna zviezda i u kompleksu poslednjeg grend slema sezone. Pokazuje to i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kojem su snimali reakcije tenisera i teniserki na simpatičan poklon - narukvicu sa imenom i natpisom "US open".

Na kratkom klipu se pored njega vide i mnogi drugi teniseri i teniserke, ali je od njih Novak djelovao najviše iznenađen. Djevojka koja se pozdravila sa njim je posle pozdrava otvorila šaku i u ruci se nalazila narukvica koja je ustvari poklon za njega i ostale igrače, Nole to nije očekivao.

"U redu, šta je to?", upitao je Novak, pa dobio odgovor da je u pitanju narukvica prijateljstva. "US open, ovo je divno", dodao je Đoković dok je stavljao narukvicu na svoju ruku.

Potom su se ređali Karlos Alkaraz, Ons Žaber, Iga Švjontek, Arina Sabalenka, Koko Gof... Posebno su se svi smijali kada je došao red na Danila Medvedeva koji je neposredno prije toga odložio telefon. "Već me snimate? Izvintie, bio sam na telefonu. Osjećam se loše jer ste me snimali dok sam gledao nešto. Ovo baš lijepo izgleda, hvala", dodao je Medvedev.

Doduše, bilo je i onih koji nisu rekli ni "hvala", niti bili pristoni i srdačni poput Noleta. Pogledajte video, koji je osvanuo na mrežama uz komentar: "Svaki teniser u ovom video-snmku je reagovao 'tačno' onako kako biste i očekivali od njih".

BONUS VIDEO: