OTKRIVENO

KRALJEVSKA PORODICA VIŠE NIJE UZ NOVAKA! Skakali od sreće zbog Alkaraza, a prošle godine ODLIJEPILI za Đokovićem (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Mladim nasljednicima iz britanske kraljevske porodice sada je Karlos Alkaraz favorit, a ne Novak Đoković.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz priredili su svim ljubiteljima tenisa pravi spektakl na Vimbldonu. U jednom od najboljih finala svih vremena, Alkaraz je slavio 3:2 i tako je došao do svog prvog pehara na Vimbldonu, a istovremeno je Đokovića uskratio da nastavi svoju dominaciju otpočetu 2018. godine. Ipak, uprkos porazu, Novak Đoković nije zaboravio na manire i naklonio se Princezi od Velsa Kejt Midlton kada mu je predavala utješni pehar, iako je čini se ovoga puta bila na strani Španca.

Britanski tabloid "Dejli Mejl" se detaljno bavio reakcijama kraljevske porodice tokom finala Vimbldona i njihov zaključak je da je "plava krv" ovoga puta bila uz Karlosa Alkaraza. Dok su Kejt Midlton i njen suprug Vilijam bili poslovično suzdržani, to se ne može reći za njihovu djecu. Mali princ Džordž i njegova mlađa sestra princeza Šarlot, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje na finalu Vimbldona, više puta tokom meča su glasno i sa podignutim pesnicama proslavljali poene koje je osvajao predvodnik nove teniske generacije - Karlos Alkaraz.

"Šarlot je aplaudirala i divila se novom najboljem teniseru svijeta Karlosu Alkarazu, nervozno čekajući da ga upozna što je na kraju i ukralo šou", piše "Dejli Mejl" i podsjeća da je kraljevska porodica pokrovitelj najznačajnijeg teniskog turnira svijeta i da se obično pojavljuje samo u finalima.

Interesantno je da je mali princ Džordž prošle godine navijao za Novaka Đokovića u finalu Vimbldona protiv Nika Kirjosa, pa je čak u jednom trenutku tražio od Noleta da mu pokaže trofej. Interesantno je da je uoči finala princ Džordž upitan za koga će tad navijati i tada je izjavio da će biti uz srpskog tenisera. Šta ga je natjeralo da ove godine ipak promijeni mišljenje i stane uz mladu nadu, to nećemo saznati...

BONUS VIDEO: