Ništa se ne zna

TOTALNI KOLAPS NA VIMBLDONU - NOVAK NEMA POJMA PROTIV KOGA ĆE IGRATI: Otkazan 21 meč, Đokovićevi rivali OTIŠLI!

Autor Nikola Lalović

Kiša pravi pometnju na Vimbldonu, ali do sada to nije uticalo na Novaka Đokovića. Sada bi nepogode u Londonu mogle i da mu olakšaju posao u narednom kolu.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković je izašao na Centralni teren Vimbldona, rutinski dobio Džordana Tompsona i sada nema pojma protiv koga će igrati u trećem kolu! Nakon trijumfa nad Pedrom Kaćinom i Džordanom Tompsonom sada Novak čeka svog rivala u trećem kolu i neće ga još dugo znati.

Razlog za to je veliki broj otkazanih mečeva, u ovom trenutku preko 20 mečeva je otkazano i prebačeno da se igra u četvrtak, a među njima je i duel Tomasa Ečeverija i Stanislasa Vavrinke, potencijalnih rivala najboljeg tenisera u istoriji u narednom kolu. 

Ovo znači da će Novak imati dan više da odmara od svojh potencijalnih rivala, uz naravno to što će biti veliki favorit za pobjedu i samo gledajući igračke kvalitete. Trebalo je da Vavrinka i Ečeveri odigraju meč u večernjem terminu, ali je kiša koja je padala cijeli dan u utorak pomjerila mnogo mečeva za sredu. Potom je program i u sredu kasnio dva sata zbog padavina, a srećom Novak je raspoređen na Centralni teren koji ima krov i sve ovo na njega nije uticalo. 

Njegovi rivali koji su se cijelog dana spremali za meč morali su sa druge strane da odu sa kompleksa i tek će u četvrtak zaigrati, naravno ukoliko im vremenske prilike dozvole. 

BONUS VIDEO: