IDEMO!

MA, KAKVA OPUŠTENOST, DOŠAO SAM PO TITULU! Đoković se oglasio, neka se svi PLAŠE: "Gladan sam uspjeha"

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković stavio je svima do znanja da je u London došao da podigne pehar.

Izvor: Profimedia

Novak Đoković hoće titulu na Vimbldonu, to mu je glavni cilj na londonskoj travi. Već je pokorio Australiju i Francusku, želi isto da učini i u Engleskoj. Žreb već zna, sedam koraka fali mu do podizanja 24. grend slem pehara, a osmog na londonskoj travi.

Poslao je jasnu poruku svim rivalima, neka se oni plaše Srbina i neka o njemu razmišljaju. Na konferenciji za medije novinar ga je pitao "da li se plaši gubitka motivacije i da li je opušteniji kao što se bio 2016. kada je osvojio Rolan Garos". Nole je naučio lekciju od tada. "Ne osjećam se opuštenije da budem iskren. Osjećam glad za uspjehom, za više grend slem titula, za više stvari. Dokl god imam tu pokretačku snagu znam da sam spreman da se takmičim na visokom nivou. Ako dođe do pada toga, onda ću morati da promijenim stvari i da se suočim sa drugačijim pristupom", poručio je Đoković.

Posle titule na pariskoj šljaci otišao je na odmor sa porodicom, uživao je u prirodi, ali mu je u glavi bio Vimbldon. "Imam još tu glad za uspjehom, nekoliko dana posle osvajanja Pariza počeo sam da razmišljam o pripremi za travu i ono šta mi treba", zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: