SREĆNO!

POZNATO KADA NOVAK ĐOKOVIĆ IGRA NA VIMBLDONU: Evo koji je tačan termin i gdje je TV prenos

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković u ponedeljak počinje pohod na još jedan grend slem i želi da nastavi dominaciju na Vimbldonu.

Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak počinje učešće na Vimbldonu na kome juri svoju petu uzastopnu, a ukupno osmu titulu, dok je sada poznat i tačan termin kada će nastupiti. Organizatori su ranije saopštili da će Đoković, koji je kao drugi nosilac smješten u donju polovinu žrijeba, ove nedelje igrati u ponedeljak, srijedu, petak i nedelju, dok će prvog dana na teren u idealnom terminu za gledaoce u Srbiji.

Preciznije, Novak Đoković će meč prvog kola protiv Pedra Kačina igrati u ponedeljak od 14.30 časova na najvećem stadionu "Ol Inglad kluba" - Centralnom terenu na kome se već zagrevao uoči turnira.

Sjajna vijest je da Novak Đoković čak deset godina nije izgubio na ovom terenu i postao mu je "taličan", a nadamo se da će ista situacija ostati i za vrijeme ovogodišnjeg Vimbldona na kome može da ispiše nove stranice istorije. Ako dođe do titule, izjednačiće i rekorde Rodžera Federera na Vimbldonu (osam titula, pet u nizu), dok će istovremeno doći i do 24. grend slema, 

Interesantno, ovo će biti prvi meč koji Đoković i Kačin (67. teniser sveta) igraju, a kladionice favorizuju srpskog tenisera na koga "pada kvota" i kao šampiona Vimbldona. Nadamo se da će ovoga puta "bukmejkeri" biti u pravu, odnosno da su naučili lekciju od Rolan Garosa gdje su Karlosa Alkaraza proglasili za favorita, a svi već dobro znamo šta se desilo u njihovom duelu, odnosno kako je Nole došao do nove titule.

Dobra vest je da će mečevi Novaka Đokovića biti prenošeni na dve televizije: Radio-televiziji Srbije (RTS) i Sportklubu, dok ćete kao i svaki put kada igra Nole - tekstualni prenos pratiti i na MONDU.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt


BONUS VIDEO: