IZNENAĐENJE

ZVEZDA NACILJALA DVA POJAČANJA IZ SLOVENIJE!? Sa jednim se "kida" sa Dinamom, a drugi je RATNIK

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda polako traži pojačanja za početak nove ere pod palicom Baraka Bahara.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je krenula u stvaranje tima za grupnu fazu Lige šampiona, pa je tako posle Marka Stamenića (Kopenhagen) i Pitera Oljajinke (Slavija Prag) stigao novi trener Barak Bahar koji traži ozbiljna pojačanja. Dok se spekuliše sa imenima dvojice napadača koje je obećao generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela otkrio je i da će neko od novajlija biti iz Slovenije.

"Jedan od glavnih zadataka naših skauta je praćenje igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Pratimo jednog od slovenačkih igrača, ali ga ne bih javno pominjao", kazao je Mitar Mrkela za slovenački list "Delo" i tako zainteresovao javnost, pošto se prethodno spekulisalo o Žanu Vipotniku iz Maribora.

Mladi napadač je bio na meti i Dinama iz Zagreba, koji se navodno povlači iz trke za njegov potpis zbog prevelikog obeštećenja, dok slovenački mediji prenose da je interesantan i štoper Marčelo Ratnik (19) iz Olimpije:  "Slovenačka liga nam je zanimljiva. Kada sam bio direktor u FSS, pre svakog velikog turnira ili važne utakmice, insistirao sam da odigramo pripremnu utakmicu sa Slovenijom. Vjerovalo se da ako pobijediš Sloveniju, na dobrom si putu".

Podsjetimo, Crvena zvezda traži i pojačanja u odbrani pošto se očekuju odlasci Aleksandra Dragovića i Strahinje Erakovića, a prethodnih dana spominjao se povratak Miloša Degeneka.