POTRESNO

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPLAKAO ZBOG UBIJENE DECE U "RIBNIKARU"!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je izrazio saučešće porodicama preminulih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Rimu pošto je posle dva teška seta savladao Tomasa Ečeveriju (7:6, 6:2), a nakon susreta je napisao dirljivu poruku. Razlog je nažalost tužan, krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" od prethodne srede kada je učenik sedmog razreda ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja, dok je tom prilikom ranjeno još sedam osoba (šest učenika i nastavnica).

"Sveti Vasilije Ostroški moli Boga za nas. Osnovna škola Vladislav Ribnikar", napisao je Novak Đoković na TV kameri nakon duela i izmamio aplauze navijača u RImu.

"Nisam počeo dobro, počeo sam sporo, a igrali smo prvi put. Mlad je momak, ima igru za šljaku i na njoj je odrastao. Taj-brejk je presudio, naravno mentalno sam osetio veći nalet i energije i koncentracije, pa sam se opustio i nisam imao tremu. Priveo sam meč kraju i želeo bih svima da kažem da mi je najiskrenije žao što nisam imao prilike da se obraćam javnosti za masakr koji se dogodio u školi Vladislav Ribnikar. Moje najdublje saučešće porodicama. Ja kao otac male dece mogu da zamislim kako se osećaju roditelji i želim im snagu i ljubav. Pozdrav svim ljudima i srećan dan Svetog Vasilija Ostroškog", rekao je Novak Đoković i potom se sklonio zbog suza.