Nadamo se da je dobro

STRAŠNO! JEZIV PAD SVETSKE ŠAMPIONKE: U punoj brzini pala pravo na glavu, svi u publici se SLEDILI! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Francuskinja Tes Ledo doživela je jako težak pad na Svetskom prvenstvu na kome je branila zlato.

Izvor: Twitter/screenshot/Eurosport

Jeziv pad se desio na Svetskom prvenstvu u skijanju slobodnim stilom gde je dvostruka svetska šampionka Tes Ledo pala i šokirala publiku! Ona je pokušala da skijajući unazad izvede obrt od 360 stepeni, ali nije uspela i žestoko je lupila o sneg! Prvo je udarila kolenima o zemlju, potom i bradom, a skije su joj se razletele svuda po stazi! 

Ipak uspela je nekako da zakoči, a kada je za sekundu ostala na zemlji svi su se uplašili. Ipak, uspela je nekako da se uzdigne i da uveri publiku da povrede ipak nisu toliko ozbiljne! 

Ova dvostruka svetska šampionka i četvorostruka osvajačica "X Gejmsa" ima tek 21 godinu, a već od 2017, ima zapažene rezultate u skljanju slobodnim stilom, što je zapravo izvođenje opasnih trikova u velikoj brzini na skijama. Pogledajte njen pad:

Tes je na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu 2022. godine uzela jednu srebrnu medalju, a u karijeri ima čak 12 medalja sa velikih takmičenja. Sada se nadamo da će posle ovog pada ipak biti dobro i da neće doživeti povrede koje će je na duži vremenski period udaljiti od takmičenja.