Poraz!

NAJLEPŠA SVETSKA BOKSERKA PRETUČA U MEČU ZA TITULU: Instagram joj gori, ima sajt za odrasle, ali je ostala bez pojasa!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Jedna od najlepših devojaka u svetu sporta nije uspela da stigne do prve velike titule u karijeri.

Izvor: Instagram/avrilmathie/printscreen

Po prvi put u karijeri, najlepša devojka svetskog boksa izgubila je profesionalni meč! Australijanka Avril Mati (35) morala je da prizna da je njena protivnica Ramla Ali bolja, nakon što je devojka iz Somalije odlukom sudija stigla do trijumfa u čuvenom Medison Skver Gardenu - jednom od kultnih mesta svetskog sporta. Okršaj u Njujorku bio je osmi u profesionalnoj karijeri za Mati, ali i tek drugi koji se nije završio njenim trijumfom.

Do sada je Avril uglavnom bila ubitačna u ringu. Iako je prilično kasno ušla u svet profesionalnog boksa i tek sa 32 godine odradila prvi meč, Mati je pokazala da može da se bori protiv najboljih. Na početku profesionalne karijere mnogi su je gledali samo kao lepo lice svetskog sporta koje traži pažnju i pokušava da istakne atraktivan fizički izgled, ali serija od osam pobeda tokom čak četiri godine demantovala je i one koji su na početku bili skeptični. Ovako izgleda Avril:

Impresivna serija u kojoj se nalazila donela je Avril priliku da se bori za titulu. Ona je imala priliku da postane šampionka organizacije IBF u bantam kategoriji, odnosno za bokserke do 56 kilograma. Na merenju pred meč šokirala je sportsku javnost jer se pojavila u izuzetno izazvnom žutom kupaćem kostimu, pa je i Ediju Hernu bilo neprijatno dok je trajala ceremonija. Ipak, Avril nije pomogao njen atraktivan izgled.

Moraće da se pomiri sa prvim porazom u karijeri, ali ne sumnjamo da će nastaviti vredno da radi i da ćemo je ponovo videti u ringu. Do tada, njenih gotovo 300 hiljada pratilaca na Instagramu, kao i oni koji su platili pretplatu za njen Onlyfans profil, imaće priliku da uživaju u izazovnim fotografijama na kojima je jedna od najlepših svetskih sportistkinja uglavnom oskudno obučena. Pogledajte još fotografija najlepše bokserke na svetu: