A VI?

OVO MNOGI NISU PRIMETILI! Novak je DRUGAČIJE proslavio pobedu, nije "podelio sreću" sa svim navijačima (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Navikli smo da Novak Đoković "deli sreću" sa sve četiri tribine, ali to se nije desilo posle pobede nad Dimitrovim.

Izvor: eurosport

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Australijan opena pošto je pobedio Grigora Dimitrova 3:0 (7:6, 6:3, 6:4), ali je meč bio daleko teži nego što to rezultat pokazuje. Đoković je imao ozbiljnu dramu zbog povrede u prvom setu, mučio se i u naredna dva, ali je na kraju "stisnuo zube" i na kraju se radovao ulasku u drugu nedelju njegovog omiljenog grend slema na kome juri 22. titulu.

Ono što je zanimljivo je da Đoković nije imao ni mnogo snage za slavlje, tako je posle dobijenog prvog seta samo pao na beton, dok je na kraju meča tek podigao ruku uvis i prišao svom "balkanskom bratu" Dimitrovu i nešto mu dobacio, deluje u prijateljskom tonu jer se znaju već godinama, da mu je potom i aplaudirao.

Zanimljivo, Đoković se nakon toga okrenuo ka publici, ali nije imao svoju uobičajenu proslavu na kakvu smo navikli. Obično se Đoković "pokloni" ka sve četiri tribine, kako bi na taj način "podelio" ljubav sa njima, međutim deluje da nije bio preterano srećan nakon prethodnog meča sa Encom Kuakom. Tada je bio besan na četiri pijana navijača koja su dobacivala u toku susreta, pa je samo kratko proslavio pobedu na sredini terena.

Okrenuo se ka jednoj tribini i podigao reket uvis, da bi nakon toga otišao do svog mesta i spremio se za intervju sa legendarnom Jelenom Dokić koja ga je podsećajući na prvi susret 2006. godine, čak malo i posramila..