Ostali sportovi

ŠAMPIONKA SE POVUKLA SA 25, A SAD OTKRILA ZAŠTO! Ceo svet je ostavila u šoku i konačno je priznala sve

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Ešli Barti trostruka grend slem šampionka je prošle godine označila kraj karijere, a sad se zna i pravi razlog iznenadne odluke.

Izvor: Profimedia

Najbolje rangirana teniserka sveta na početku 2022. Ešli Barti šokirala je svet kada je nakon Austalijan opena prošle godine saopštila da završava karijeru u 25. godini. Ona je svoju odluku objavila na društvenim mrežama uz objašnjenje da se povlači da bi ostvarila "druge snove", a sad je odlučila da prekine sva nagađanja ida  pokaže javnosti pravi razlog penzionisanja - ostala je u drugom stanju.

Na objavi se nalazi fotografija njenog psa Origija, kao i par dečjih patika, a uz sliku stoji i komentar teniserke: "2023. godina će biti najbolja godina do sada. Toliko smo uzbuđeni zbog nove avanture. Origi već zaštitnički čuva veliku sestru", napisala je Ešli Barti, koja je po jednom osvajala Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon.

"Tako sam srećna i spremna. I osećam u mom srcu da je ovo pravi trenutak za mene kao osobu. Veoma sam zahvalna na svemu što mi je dao ovaj sport, odlazim ponosna i ostvarena", rekla je Barti u video poruci kada je obelodanila svoju odluku da se povuče. Krenula su nagađanja o privatnim problemima koje Ešli ima u porodici, međutim nešto mnogo lepše se desilo i navelo Barti na reakciju