Ostali sportovi

PRVA GEJ VEZA SVJETSKOG TENISA - FRANCUZI POKAZALI KAKO SE LJUBE! 54. igrač planete ne krije da voli kolegu!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nisu otkrivali detalje, samo su pokazali fotografiju na kojoj se ljube.

Izvor: Instagram/screenshot/fabienreboul

Prethodnih godina su teniserke otvorenije govorile o svom ljubavnom životu, pa smo saznali za nekoliko parova iz samog svjetskog vrha. Očigledno je vrijeme da i muškarci pokažu kako ljubav nema granice i da emocije mogu da se razvijaju i prema kolegama. Dvojica francuskih tenisera otkrili su da su zajedno.

Na svom Instagram profilu Fabijen Rebol (27) podijelio je fotografiju na kojoj se ljubi sa kolegom Maksensom Brovilom (23), drugim francuskim teniserom. "Nisam 'pao' u ljubav sa tobom, ti si me pogurao ka njoj", napisao je Fabijen u toj objavi. Pogledajte kako izgleda francuski teniser koji je svijetu objavio da je u vezi sa kolegom:

Fabijen i Maksens nisu napravili velike rezultate u singlu, pa su obojica u profesionalnim karijerama fokusirani na dubl takmičenja. Fabijen Rebol je trenutno 54. igrač svijeta u dublu i to mu je najbolji plasman u karijeri, dok je njegov mlađi kolega tek na 872. poziciji.

Ipak, pred njima je još mnogo godina u kojima bi mogli da poprave plasman na listi. Zanimljivo, za sada nisu odlučili da zajedno nastupe na nekom turniru, obojica karijeru razvijaju u parovima sa drugim francuskim teniserima.