Ostali sportovi

UHAPŠEN PREDSEDNIK BOKSERSKOG KLUBA CRVENA ZVEZDA: U velikoj akciji policije priveden i Miketić

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Među uhapšenima je i Vladan Miketić

Izvor: Printscreen/MUP RS

U akciji MUP, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal uhapšena je gupa od 17 soba i izvršen je pretres na 50 lokacija, a među njima je i predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda Vladan Miketić piše "Telegraf".

Prema prvim informacijama uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe "vračarci", a navodno su sarađivali i sa kavačkim klanom na čijem čelu je Radoje Zvicer. Kada je u pitanju Miketić, on je izabran za predsednika kluba u avgustu 2021. godine i godinu dana je bio na čelu kluba, a biće saslušan u subotu uveče.

"Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera", rekao je Miketić tada.