UŽAS

TRAGIČNA VIJEST - RUKOMETAŠICA IZ SRBIJE POGINULA! Potvrđena užasna vijest: "Sa nevjericom i dubokim žaljenjem..."

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Tragične vijesti su potvrđene...

Izvor: Rukometni savez Vojvodine

Tragične vijesti su stigle. Rukometašica iz Srbije Marija Pavlović (34) izgubila je život u saobraćajnoj nesreći. Oglasili su se iz njenog kluba Temerina i nažalost potvrdili su užasne informacije. Nažalost, nije uspijela da pobjedi u najvažnijoj bici...

"Sa nevjericom i dubokim žaljenjem obaviještavamo rukometnu javnost da je, od posljedica sinoćne saobraćajne nezgode, tragično preminula Marija Pavlović, rukometašica ŽRK "Temerin". Marija je igrala na poziciji golmana i u svojoj igračkoj karijeri branila boje Slodesa, Milenijuma, Železničara iz Inđije, Sloge, Juniora, Mladosti iz Nove Pazove, Petrovaradina", navodi se u saopštenju rukometnog saveza Vojvodine.

Zbog svega toga neće biti odigrana utakmica između Temerina i RK Beograda. "Utakmica koja je bila zakazana za 18.30 časova se odlaže. Sve utakmice Super B rukometne lige za žene koje su na programu ovog vikenda, počeće minutom ćutanja. Neka joj je vječna slava i hvala na svemu. Rukometni savez Vojvodine izražava saučešće porodici", zaključuje se u saopštenju.