BRAVO!

DVE DEVOJKE ZAUSTAVILE ĐOKOVIĆA ZA FOTKU, PA SE IZNENADILE! Novak sa TRI reči oduševio sve (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Novak Đoković je još jednom oduševio fanove, devojke nisu mogle da veruju kada je počeo da priča na njhovom jeziku.

Izvor: TikTok/carlalazslo16/Screenshot

Novak Đoković nažalost neće učestvovati na US openu i umesto Njujorka nalazi se u Beogradu. Dok odmara stiže i da oduševi fanove, pa se tako na društvenim mrežama pojavio jedan zanimljiv snimak sa dve Rumunke.

One su u jednom beogradskom hotelu prišle Novaku i zamolile ga za fotografiju. Đoković je to prihvatio sa osmehom i dok su se slikali čuo je da pričaju na rumunskom. Iskoristio je to da porazgovara sa njima na njihovom maternjem jeziku.

"Će faći? Bine?", upitao ih je Novak, a one su ostale iznenađene. To bi u prevodu na srpski značilo "Kako ste? Jeste li dobro". Ni njih dve nisu mogle da veruju da srpski igrač zna nešto da kaže i na rumunskom.

Interesantno je da devojka koja je snimala sve ovo nije prepoznala srpskog tenisera. Pred kraj snimka se čuje kako ih pita ko je to bio i zbunjen odgovor dve devojke koje su ostale u šoku što nije znala ko je Đoković.

Srpski as je prethodnih nedelja bio na raznim sportskim događajima. Gledao je košarkaše Srbije protiv Slovenije, bio je na oproštaju legendarnih vaterpolista, bodrio je i Crvenu zvezdu protiv Makabija iz Haife, pa je gledao i meč protiv Grčke. Potom je bio i u hotelu i pružio podršku košarkašima uoči duela sa Turskom. Kada je teniski teren u pitanju, čeka ga Dejvis kup u Španiji.