DŽUMBUS!

ON JE AMERIČKA ZVIJEZDA I SPAVAO JE S MAMINOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM: Za navijače je postao idol, a odala ga BIVŠA!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Zek Vilson je ovih dana jedna od glavnih tema u NFL-u, ali ne zbog igara na terenu.

Izvor: Instagram/zachwilson/Twitter/@reddawg77089/Printscreen

Neobične vijesti stižu iz NFL lige, gdje se odvija prava drama u proteklih nekoliko dana, makar u životu mlade zvijezde Njujork Džetsa.

Zek Vilson našao se u centru pažnje tamošnjih medija, nakon što je njegova bivša djevojka otkrila da je spavao s najboljom prijateljicom svoje majke!

Ovaj 22-godišnji kvoterbek i velika NFL zvijezda postao je tema spekulacija na koje je čak i njegova majka morala da odgovori. Ali o čemu se zapravo radi?

Vilsona je navodno raskrinkala njegova bivša djevojka Ebi Gajl. Nakon što su na društvenim mrežama počeli da je optužuju i osuđuju zbog toga što je počela da se zabavlja sa Zekovim prijateljem Deksom Milneom, ona je morala da odgovori. Na Instagramu su je prozivali da je "skakačica na prijatelje", a ona je potom otkrila šta je pravi razlog razlaza sa Vilsonom.

"On je spavao s maminom najboljom prijateljicom. To je pravi 'skakač'", napisala je Ebi i tako pokrenula lavinu. Kako to biva na društvenim mrežama, mnogi fanovi NFL-a i Džetsa su u superlativima pričali o mladom Vilsonu.

No, nakon što je komentar njegove bivše zavredio više pažnje, mama Zeka Vilsona je zbog svega riješila da reaguje na društvenim mrežama. Njena reakcija bila takva da je glumila kao da ništa nije čula o tome.

"Sprali smo sva s*anja, svu negativnu i toksičnu energiju. Bože, jako čudno, probudila sam se s 2.000 novih pratilaca. Nisam sigurna da ću još dugo biti ovdje", ironično je komentarisala Lisa Vilson.

Inače, Zek Vilson je bio drugi pik na NFL draftu 2021. godine, a prošle sezone se nije proslavio sa Džetsima, pošto su upisali tri pobjede i 10 poraza.

Tagovi

NFL