OTVORENO!

ZBOG NOVAKA SAM IŠAO PROTIV MOJE NACIJE! Kirjos stukao dva piva, pa oduševio - "To nije bilo lako uraditi!"

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Nik Kirjos se još jednom dotakao svega što se dešavalo s Novakom Đokovićem pred Australijan open ove godine, kada je bio jedan od retkih koji je stao na njegovu stranu.

Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Wimbledon

Novak Đoković je osvojio sedmi Vimbldon i ukupno 21. grend slem u karijeri. Posle trijumfa nad Nikom Kirjosom - koji je odmah napravio skandal - Đoković je hvalio Australijanca, trčao da poljubi suprugu Jelenu, a onda i poslao još jednu važnu poruku teniskom svetu.

No, i Nik Kirjos je nastavio da privlači pažnju svojim potezima, pošto je na konferenciji za medije ponovo govorio o njegovom odnosu sa Đokovićem nakon svega što se dešavalo u Australiji.

Dok je Novak oduševljavao princa Džordža "šmekerskim" potezom nakon osvajanja trofeja, Kirjos je na konferenciji za medije govorio o Đokoviću i odnosu koji njih dvojica sada imaju.

Kirjos i Đoković su imali jako loše odnose, pre svega zbog komentara Australijanca tokom godina, ali sve se promenilo prošlog januara. Kada je Novak vodio bitku sa australijskim vlastima po pitanju njegovog ulaska u zemlju bez vakcinacije, KIrjos je na iznenađenje svih stao na njegovu stranu i javno ga podržavao.

Zbog toga je često dobijao i zvižduke domaće publike tokom Australijan opena, ali kako kaže, to nije bio jednostavan čin.

"Ono što sam ja uradio nije bilo lako. Na neki način sam išao protiv čitave moje nacije i javno govorio o svemu. Osećam da sada imamo dobar odnos."

Kako je rekao, Kirjos se sada oseća najbolje tokom čitavog turnira, zbog svog pritiska koji je osećao.

"Ovo je najbolje što sam se osećao u protekle dve nedelje. Osećam se sjajno, već sam popio dva piva", rekao je Kirjos.