Uh...

VRELA VALERI SLAVILA U BIKINIJU, CEO VEGAS JE ZANEMEO: Potpisala ugovor karijere, pa rešila da proslavi pred svima! FOTO

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Valeri Lureda menja sport i organizaciju u kojoj se bori, a to je rešila da proslavi zanosnim plesom na ulicama Las Vegasa.

Izvor: Instagram/valerieloureda/printscreen

Valeri Lureda jedna od novih zvezda Belatora potpisala je novi ugovor i to proslavila tako što je u bikiniju plesala po ulicama Las Vegasa! 

Ova amerikanka je u svojih pet profesionalnih borbi uspela da pobedi četiri puta i predeviđa joj se velika karijera, ali sada će neko vreme biti van oktagona jer je potpisala ugovor sa WWE!

To je organizacija koja organizuje takmičenja u američkom rvanju, pa će tako Valeri Lureda na neko vreme postati "kečerka". Ona se do sada dokazala u ringu i dobila nadimak "Master", a odluku da pređe u drugi sport je odavno donela. Pogledajte kako ona izgleda:

Ona je bila specijalni gost na "Reslmaniji" u aprilu prošle godine i tada su počeli pregovori da počne  da se bavi ovim sportom. Očigledno je da su urodili plodorm jer će "Master" neko vreme pauzirati od MMA. 

U WWE joj prognoziraju dugu i ozbiljnu karijeru, a ostaje da se vidi da li će "juriti" dve karijere istovremeno. Bilo je boraca koji su to u prošlosti radili kao recimo Brok Lesnar, legenda WWE koji je ostvario i solidnu MMA karijeru. Pogledajte i trening Valeri Lurede:

Tagovi