Neviđeno!

LUDAČKI POTEZ UFC ŠAMPIONA - NOSIO URNU U OKTAGON PRED ODBRANU TITULE: O njegovom potezu priča ceo MMA svet! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

MMA borac Izrael Adesanja bio je veoma kreativan pred borbu u kojoj je peti put odbranio titulu.

Izvor: Twitter/the_Lawrenz/printscreen

Jedan od najboljih MMA boraca današnjice uspeo je na događaju UFC 276 po peti put u karijeri da odbrani pojas u srednjoj kategoriji Fantastični Izrael Adesanja trijumfovao je odlukom sudija nakon pet napornih rundi protiv Džareda Kenonira, a uvertira pred ovaj meč bila je spektakularna.

Sjajni borac je na putu do oktagona pokazao poštovanje "Andertejkeru", jednom od najpoznatijih kečera. U njegovom stilu - sa karakterističnim šeširom na glavi i uz mnogo mraka, Adesanja je prošetao do mesta na kojem će se boriti, a u rukama je nosio urnu! 

Poznato je da jedno od najčuvenijih lica američkog profesionalnog rvanja svoje nastupe bazirao na detaljima iz života nakon smrti, a Adesanja je baš u tom stilu želeo da pokaže poštovanje čoveku koji je završio impresivnu karijeru profesionalnog rvača.

Izraelu je ovakav performans doneo sreću jer je još jednom "ubio" rivala. Iako nije uspeo da završi meč u samom oktagonu, Adesanja je jednoglasnom odlukom sudija proglašen za pobednika ove borbe.

Odmah je krenuo dalje, pa je samo nekoliko minuta nakon meča našao novu žrtvu. Isprozivao je Aleksa Pereiru, najavljujući meč u kojem će njemu pružiti priliku da stigne do pojasa namenjenog najboljem u srednjoj kategoriji UFC-a.

Pogledajte put do oktagona:

Tagovi

MMA