Auh!

"NISAM GLUP DA ODBIJAM TROJKE SA ŽENAMA" - LEGENDARNI TENISER ŠOKIRAO: Slagao broj partnerki i otkrio neostvarenu želju!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Iako je sada duboko u osmoj deceniji života, čuveni Ilie nastase nema problem da priča o pikanterijama iz svog seksualnog života.

Izvor: Profimedia

Poslednjih nekoliko godina bivši rumunski teniser Ilie Nastase (75) uglavnom se pojavljivao u medijima kako bi kritikovao Novaka Đokovića - pa mu je smetao turnir u Beogradu, ali ovih dana u centru pažnje je zbog svog života. U razgovoru za britanske medije nekadašnji teniser govorio je o svojoj autobiografiji, u kojoj je lagao za neke podatke.

U toj knjizi se navodi da je rumunski teniser tokom života spavao sa više od dve i po hiljade žena, što nije tačno!

Zapravo, brojka je više od pet puta manje, a Ilie Nastase je otkrio o čemu se tu zapravo radi. Takođe, Rumun je ispričao još neke pikanterije iz svog privatnog života, 

"Ma ne, nije ih bilo toliko. Tražili su od mene neku veliku brojku kako bi se autobiografija bolje prodavala. Preterao sam", otkrio je Nastase.

Ipak, broj žena sa kojima je spavao i dalje je impresivan.

"Koliko ih je bilo? Možda 300, 400... Nikada nisam brojao. Kakva je razlika da li je 500 ili 2.500? Kako da se sećam toga? Bilo je i mnogo promašaja, nekada nisam osvajao poene. Bio sam umoran od tenisa, neke su me odbile. Neću dobiti medalju zbog toga", objasnio je Rumun.

Ipak, ima nekih detalja iz svog sočnog ljubavnog života na koje je ponosan.

"O da! Dve su mi maksimum, nikada nisam bio sa tri žene istovremeno. Najviše volim jedan na jedan, ali ako se pojavi mogućnost za trojku, nisam glup da to odbije. Možda jesam lud, ali glup nisam", pojasnio je Nastase.

Rumunski teniser je tokom karijere osvojio dve grend slem titule u singlu, tri u dublu i još dve u miksu, a bio je i na čelnoj poziciji ATP liste u avgustu 1973. godine. Inače, ženio se pet puta!

Tagovi