POGLEDAJTE!

ŠOK! MEDVEDEV OTERAO TRENERA SA TRIBINA: Urlao i psovao, a on to nije hteo da trpi - Rus RAZBIJEN u još jednom finalu!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Danil Medvedev je ubedljivo izgubio u finalu ATP turnira u Haleu, a taj meč obeležio je i sukob najboljeg igrača sveta sa njegovim trenerom Žilom Servarom.

Izvor: Profimedia/@rubledever/Printscreen

Igra dobro Danil Medvedev na travnatoj podlozi ove sezone, ali kada stigne do finala - najbolji teniser sveta se u potpunosti "raspadne"! Tako je Rus ubedljivo izgubio i drugo uzastopno finale. Posle Hertogenboša, isto je bilo i u nemačkom Haleu.

Danil Medvedev je izgubio od Huberta Hurkača i to isuviše lako, ali je meč obeležio sukob Rusa i njegovog trenera Žila Servare koji je posle navodnih igračevih psovki upućenih ka njemu - rešio da napusti stadion!

Hurkač je za samo 60 minuta "počistio" sa terena prvog tenisera sveta, pobedivši ga 2:0, po setovima 6:1, 6:4! Medvedev nije mogao ni da se približi Poljaku, a onda se u drugom setu desilo nešto neočekivano.

Medvedev je ponovo bio pretrpeo brejk, a u tim trenucima je nastavio da urla i dere se u pravcu svog boksa. Tamo je uputio neke teške reči svom treneru Servari, a pojedini su na društvenim mrežama istakli da su se mogle čuti i psovke.

Za razliku od većine trenera koji tako nešto kod svojih igrača trpe, Servaru to nije zanimalo. On je uzeo svoju torbu, "pokupio se" i otišao sa tribina. Do kraja meča, Medvedev ni bez njega nije bio ništa smireniji, pa je Hurkač lako priveo meč kraju.

Pogledajte kako je to izgledalo: