Ostali sportovi

IGRAO S FEDEREROM, PA TUKAO DEVOJKU! Marko umesto ozbiljne karijere pravi SKANDALE - Osvanula slika s Rodžerom! (FOTO)

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Marko Osmakčić bio je na dobrom putu da postane velika zvezda tenisa, ali je region za njega čuo tek kada je ušao u Zadrugu i počeo da pravi skandale.

Izvor: YouTube/Zadruga Official/Profimedia

Marko se tokom boravka u Zadruzi prvo zbližio sa Stanijom Dobrojević, a nakon njenog izlaska uplovio je u vezu s Viktorijom Viki Mitrović koju je nedavo i pretukao pred kamerama.

Osmakčić se našao u žiži interesovanja i kada je imao intimne odnose s Viki dok im je Era Ojdanić pevao pored kreveta. I dok niže skandal za skandalom pre milionima, malo ko se seća njegove priče s početka rijalitija.

Pred njim je bila uspešna karijera - profesionalno se bavio tenisom, a trenirao je i sa Rodžerom Federerom. Iako mu je malo ko poverovao da ga je trenirao čuveni Federer, sada su isplivale fotke i to na jednoj od Federerovih stranica na društvenoj mreži Tviter. Fotografija je nastala 2016. godine.

"Federer je super lik, jako prizeman, duhovit, iako ne deluje tako na terenu. Spoljnom svetu izgleda kao perfekcionista i jeste jako dobar u svemu što radi i nema skandale i nije varao žene... ali siguran sam da iza toga stoji i puno grešaka. On nije kao naš Nole - Nole je stvaran, on se ljuti kad je ljut, šali se kad mu se šali, ako hoće da polomi reket on polomi reket, Rodžer ne, ali će verovatno p*pizdeti tek kada dođe kući".

Marko je jednom prilikom otkrio i da je pre Zadruge učestvovao u dva rijalitija - jedan u Nemačkoj, drugi u Švajcarskoj, tokom kojeg je bilo takođe žestokih akcija u WC.

Pogledajte kako je pretukao Viki:

 Ali i njihovu akciju pred Erom i cimerima!

Tagovi