Ostali sportovi

RAFA NADAL PRIZNAO - OTIĆI ĆE IZ PARIZA! Ovu noć neće propustiti NI ZA ŠTA na svetu, pa neka je na Rolan Garosu

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

"Naravno da ću biti tamo!", rekao je Španac.

Izvor: Youtube/Roland Garros

Rafael Nadal je stigao u Pariz da "napadne" svoj 22. grend slem trofej, a sve to vreme vodiće računa i o utakmici svog omiljenog kluba, Real Madrida. I planira da ode na najvažniju utakmicu tima za koji navija - finale Lige šampiona u subotu, 28. maja.

S obzirom na to da je finale u Sen Deniju, devet kilometara od Pariza, Rafa će u subotu biti u loži i uživo će gledati utakmicu protiv Liverpula, u kojoj će "kraljevski klub" igrati za čak 14. titulu prvaka Evrope.

"Ovde sam da igram Rolan Garos, ali naravno da već imam karte za tu utakmicu", rekao je Nadal kroz osmeh u petak, najavljujući turnir na kojem bi u četvrtfinalnu mogao da igra "klasik" protiv Novaka Đokovića.

Iako je Rafin stric igrao za Barselonu i bio veoma uspešan fudbaler, najbolji španski teniser u istoriji ipak je privržen Madriđanima i to je neretko pokazivao. Bio je na tribinama tokom spektakularne utakmice Reala i Sitija u polufinalu, a ove sezone je izvodio i počasni udarac na jednom meču domaćeg prvenstva.

Otvoreno prvenstvo Francuske počinje u nedelju, 22. maja, a Rafael Nadal ne stiže u najboljoj situaciji na svoj omiljeni grend slem, jer je u Madridu pre dve nedelje izgubio od Karlosa Alkaraza, a u Rimu u duelu protiv Denisa Šapovalova.

Tagovi