Prelijepa

"GENOCIDNA BARBIKA" ZAPALILA CRVENI TEPIH U NJUJORKU: Amerika je MRZI zbog olimpijskog zlata, a ona blista! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ajlin Gu je svašta proživjela u Americi zbog odluke da svoja dva zlata sa Olimpijskih igara donese Kini, a ne Sjedinjenim Američkim Državama.

Izvor: Profimedia

U Njujorku je održana "Met gala", donatorsko veče koje se smatra za jedan od najbitnijih događaja u svijetu mode. Mnoge velike zvijezde poput Kejti Peri, Sare Džesike Parker, Kamile Kabeljo i Blejk Lajvli su prošetale crvenim tepihom, ali šou je ukrala jedna sportiskinja! 

U pitaju je 18-godišnja Ajlin Gu, dvostruka olimpijska šampionka iz Pekinga! Ona je na Zimskim olimpijskim igrama osvojila dva zlata i srebro, a u američkim medijima je zbog svoje odluke da nastupa za Kinu, a ne za SAD, dobila grozan nadimak "Genocide Barbie"!

Ova djevojka rođena 3. septembra 2003. godine u San Francisku, od oca Amerikanca i majke Kineskinje. U Pekingu joj se desio najsrećniji momenat u životu:

"Ovo je definitivno najljepši momenat u mom životu. Najsrećniji trenutak, dan. Ne mogu da vjerujem šta se dogodilo", rekla je Gu kada je uzela zlato, a onda se vratila u Ameriku!

Tamo je odavno poznata i kao model "Viktorija sikreta", a nakon pojavljivanja na "Met Gali" čak 250.000.000 puta je pretraženo njeno ime na tviteru! 

Pogledajte kreaciju u kojoj je "zapalila" crveni tepih: 

Od modelinga je već zaradila preko 14.000.000 eura, a reklamira prestižne brendove poput Gučija, Luj Vitona, Fendija... Samo za učešće na Olimpijskim igrama od sponzora je dobila 2.000.000 eura, a nije objavljeno koliki joj je bio bonus za osvajanje tri medalje.

Koliko god da je Amerika mrzi zbog odluke da nastupa za Kinu, ovih 250.000.000 pretraga na tviteru pokazuje da ipak ne mogu da joj odole.

Tagovi