• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KEJTI PERI ŠOKIRALA NA CRVENOM TEPIHU, SEVA NA SVE STRANE! Sve oči uprte u gole noge, a jedno je NAJVEĆI PROBLEM

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je izgledala Kejti Peri na Met gali ove godine. Modni stilisti će upamtiti ovu 2022. po neočekivanim kombinacijama!

 kejti peri met gala 2022 Izvor: Profimedia

U Njujorku je održana tradicionalna Met gala, a tema ove godine je "Guilded Glamour" (pozlaćeni glamur), raskoš i luksuz inspirisan modom s kraja 19. veka (od 1870. do 1900. godine). Za mnoge je tema izgleda bila nejasna, pa su se na crvenom tepihu videle kreacije koju su sve samo ne "pozlaćeni glamur".

Jedan od stajlinga o kojem će se dugo pričati je onaj koji je ponela američka pevačica Kamila Kabeljo, a ništa manje nisu bile primećene ni Kara Delevinj, Niki Minaž, Kajli Džener...

Zvezde su stavljale na sebe bukvalno "visuljke" od kamenčića, ogrtale se plaštovima, nosile tokice, sve kako bi što uspešnije odgovorile na temu i izgledale galmurozno, ali efekat je bio potpuno suprotan...

Veliki pronašaj o kome se danas priča u svim svetskim medijima je i haljina koju je ponela američka pevačica Kejti Peri. Iako iza ove kreacije stoji čuveni brend Oskar dela Renta, Kejti koja je nedavno postala mama nije mogla da se podiči dobrim ukusom. 

Pogledajte kako je pevačica izgledala...

Vlasnica hitova kao što su "I Kissed a Girl", "Roar", "Unconditionally", i mnogih drugih, ne libi se da šokira na ovom događaju. Pre nekoliko godina se na crvenom tepihu pojavila imitirajući luster sa sve upaljenih sveća koje sui bile prikačene na nju, da bi se kasnije presvukla u kreaciju u obliku hamburgera. 

Ovu asimetričnu haljinu nazvala je po sopstvenoj pesmi "Dark Horse", a kreacija predstavlja kombinciju prozirne crne čipke i ultrakratke suknje. Upravo taj momenat naišao je na kritike modnih znalaca koji su komentarisali da je neprimerena pevačicinoj figuri, kao i da je cela kombinacija čipke i belog satena neusklađena. I sama pevačica je duhovito izjavila da voditeljima na crvenom tepihu da "bolje da ne znaju kako odlazi u toalet".

Stajling je upotpunila providnim rukavicama do laktova, šik pletenom punđom i prozirnim potpeticama, kao i viktorijanskim dijamantskim minđušama od više od 10 karata, a koje su vredne 425.000 dolara.

Možda ce vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE