Srećno!

PRETUKAO RIVALA, PA ZAPROSIO POZNATU PEVAČICU: Osvojio pojas i devojku sa 1.600.000 pratilaca na instagramu! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Američki bokser Šakur Stivenson "razbija" i na privatnom i na poslovnom planu - ima verenicu, dete, dva pojasa i karijeru bez poraza!

Izvor: Instagram/thereallyricmichell/shakurstevenson/printscreen

Američki bokser Šakur Stivenson (24) pobedio je i 18. meč u profesionalnoj karijeri, pa je svom WBO pojasu dodao i pojas WBC organizacije koji je do sada bio u vlasništvu Oskara Valdeza. Nepobedivi borac je imao fantastično veče u Nevadi, a velika pobeda i još jedan pojas oko struka nisu najbitnije stvari koje su mu desile.

Samo nekoliko sekundi nakon pobede, Šakur je pao na kolena, ali ne zbog udaraca koje mu je tokom 12 rundi zadavao rival. Morao je da klekne kako bi zaprosio američku muzičarku Jang Lirik (Young Lyric).

 Njegova dugogodišnja devojka sa kojom od decembra prošle godine ima i ćerku ulepšala je veče jer je pristala da se uda za talentovanog sportistu, a to je propraćeno ovacijama i u ringu i oko njega.

Ovako izgleda Šakurova izabranica:

Stivensonova verena se bavi rep muzikom i veoma je popularna u SAD. na instagramu je prati čak 1,6 miliona ljubitelja njene muzike, a njen kanal na jutjubu ima preko 350.000 pretplatnika. Karijeru je na kratko prekinula zbog porođaja iz decembra 2021. godine, ali nema sumnje da će se uskoro vratiti muzici jer joj je do sada odlično išlo.

Za to vreme, Šakur ne prestaje sa karijerom. Osvajač srebrne medalje za SAd na Olimpijskim igrama u riju 2016. godine ušao je u profesionalni boks u aprilu naredne godine. Za pet godina u profesionalnim vodama odradio je 18 borbi i svaku rešio u svoju korist.

Oskar Valdez mu je bio najteži rival do sada, ali je Škur Stivenson jednoglasnom odlukom sudija pobedio nakon teških 12 rundi.