SPEKTAKL!

KIRJOS DOLAZI U BEOGRAD, POZNATO I KADA! Đoković otkrio sve detalje: Nik ne voli šljaku, ali su pregovori u toku!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Mogao bi da bude pravi spektakl u srpskoj prestonici sa kontroverznim Australijancem...

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Profimedia

Vreme je za početak turnira u Beogradu. U nedelju 17. aprila na teniskim terenima "Novak" počinju kvalifikacije za takmičenje u srpskoj prestonici. Glavna zvezda svakako je Novak Đoković koji je već stigao posle ranog ispadanja u Monte Karlu.

Održan je žreb, Nole je saznao sa kim će igrati i kako može da dođe do titule u svojoj domovini. Pre nego što krenu mečevi, direktor turnira Đorđe Đoković je otkrio kako stoje stvari i šta se dešava pred start. Takođe, spomenuo je i Nika Kirjosa.

Prvo je pričao prodaji ulaznica. Očekuje se da će tribine biti pune.

"Prodaja karata ide dobro, mečevi u petak i subotu su maltene rasprodati. Pozivam navijače da nas podrže, imamo akciju jedna karta, jedno drvo. Dođite i posetite nas, uživajte u vrhunskom tenisu", rekao je Đoković.

Nole je stigao u Beograd, ostali igrači pristižu. Dominik Tim je tu, a igraće još Andrej Rubljov, Karen Hačanov, Borna Ćorić, Fabio Fonjini, Miomir Kecmanović...

"Igrači su zadovoljni načinom na koji smo ih dočekali i uslovima koji su tu."

Na kraju je pričao o Kirjosu koji bi mogao da dođe u Beograd dogodine.

"Beograd je otvoren za sve! Poizvamo sve tenisere da dođu, kao i Kirjosa. NIsmo uspeli da se dogovorimo sa njim za ovu sezonu, nije veliki ljubitelj šljake i to priznaje. Počeli smo pregovore za narednu sezonu, nadam se da ćemo uspeti da ga dovedemo. Dobro napredujemo i mislim da bi bilo sjajno da se NIk predstavi pred našom publikom", zaključio je Đorđe Đoković.