STRAŠNO

DJEVOJKA ŠUTIRALA HRVATSKOG RUKOMETAŠA BEZ SVIJESTI: Isplivao snimak, otkriveni detalji - Denisa Tota tukli do smrti!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Novi jezivi detalji iz istrage o smrti hrvatskog rukometaša.

Izvor: Instagram/denis_tot/Printscreen

Smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota u Skoplju uznemirila je čitav region, a do sada je u nekoliko navrata došlo do potpunog obrta u istrazi.

Prvo se pisalo da je Denis pretučen i da je preminuo od posledica udaraca, potom je njegov brat demantovao ove priče i saopštio da je u pitanju srčani udar, da bi istraga sada ipak dovela na prvi uzrog smrti. Policija i Tužilaštvo iz Sjeverne Makedonije potvrdili su ovu verziju i došlo je sada do novih saznanja.

Saopštili su da se sve dogodilo u ranim jutarnjim časovima u petak ispred noćnog kluba u Skoplju kada su osumnjičeni nakon kraće verbalne svađe napali hrvatskog državljanina.

"Udarili su ga više puta šakama i nogama. Pokojnik je pao od udaraca i potiljkom udario u asfalt te izgubio svijest. Trojica osumnjičenih su nastavili da ga udaraju po glavi, a potom su, ne pomažući mu, napustili mjesto događaja", saopštila je policija nakon pokretanja istrage.

Osoba zaposlena u noćnom klubu pozvala je Hitnu pomoć, a kada su ljekari stigli - već je doživio srčani udar, imao odsječen jezik, visoku temperaturu...

Mediji iz Sjeverne Makedonije su došli i do snimka na kome se vide dvije osobe, najvjerovatnije muškarac i djevojka, koji su takođe bili u noćnom klubu. Ušli su u taksi, nakon čega je došao i rukometaš do njih i počela je polemika, da bi oni potom napustili vozilo i tukli ga.

Rukometaša je djevojka čak šutirala nogom u glavu, a potom su pobjegli sa mjesta događaja.

Tagovi