Počivaj u miru!

HRVATSKI RUKOMETAŠ (27) UBIJEN? Brat demantovao tuču, obdukcija pokazala drugačije - preminuo zbog udarca u glavu!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u bolnici u Skoplju, a njegova smrt odjeknula je regionom.

Izvor: Instagram/denis_tot/Printscreen

Smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) izaziva mnogo pažnje u regionu poslednjih dana. Iako su iz Severne Makedonije stigle informacije da je prebijen, a zatim njegov brat otkrio da je preminuo zbog srčanog zastoja, pravi razlog se i dalje ne zna. Po pisanju medija iz Skoplja - tuče je ipak bilo!

Po navodima makedonske "Telme" dve osobe su uhapšene, a treća je u bekstvu. Po njihovim informacijama postoji i snimak pokazuje da su se te tri osobe nalazile u istom društvu sa preminulim rukometašem, a da su nakon tuče napustile klub.

Tužilaštvo u Severnoj Makedoniji i dalje prikuplja dokaze kako bi otvorilo postupak, a za to vreme policija traga za trećom osobom sa snimka. Uhapšeni su momak i devojka koji su identifikovani na sigurnosnim kamerama iz kluba u kojem se incident dogodio.

Takođe, makedonski mediji prenose da je i Sudska medicina rešila ovaj slučaj pošto je obdukcija pokazala da je udarac u glavu i povreda mozga koju je on izazvao uzrok smrti mladog hrvatskog rukometaša.

Tot je bio rukometaš Butela u koji je stigao iz Ohrida, a u ranijoj fazi karijere igrao je u Hrvatskoj, Austriji i Španiji. Bio je deo sportske porodice pošto mu se i brat bavio rukometom dok je otac bio fudbaler.

Tagovi