Sprema se!

NOVAK ZAIGRAO U MONTE KARLU - OVAKO JE IZGLEDALO: Meč protiv prijatelja na ulici, prolaznici gledali majstora! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Đoković se odmjerio sa Vavrinkom u mini tenisu, na malom terenu postavljenom na ulici.

Izvor: twitter/screenshot/@NDjokofan

Najbolji teniser svijeta priprema se za sezonu šljake, a njegov prvi izazov na toj podlozi u novoj sezoni biće Monte Karlo. Đoković će na tom prestižnom turniru pokušati da se domogne prve titule u sezoni, a dio priprema provodi u treninzima sa Stenom Vavrinkom.

Švajcarski teniser poslednjih godina muči muku sa povredama, ali ne odustaje od karijere, pa su mu treninzi protiv najboljeg dobro psolužili da se pripremi za velike izazove. 

U sklopu tih priprema Đoković i Vavrinka su prije neki dan zajedno trenirali, a danas zajedno igrali mini tenis na ulicama Monte Karla.

Navijači su mogli da uživaju, a na društvenim mrežama pojavio se kratak snimak na kojem se vidi kako razmjenjuju udarce. Igrali su na terenu koji je veličine svega nekoliko metara u dužinu i širinu, ali majstorima i ne treba mnogo prostora da pokažu šta znaju.

Ovako su razmjenjivali udarce:

Novak i Sten su dobri prijatelji već godinama, pa ne čudi što su se dogovorili za zajedničke treninge pred veoma bitan povratak na veliku scenu.

Pogledajte kako je izgledao njihov "meč":

Masters u Monte Karlu traje od 10. do 17. aprila, a Novaka ovog proljeća očekuje i Serbia open gde će biti prvi favorit pred domaćom publikom. Na turniru će igrati još nekoliko tenisera iz svjetskog vrha, a svi oni će tražiti formu pred Rolan Garos koji je na programu u maju.