Ostali sportovi

OTAC MU BIO HRVATSKI FUDBALER, BRAT JE RUKOMETAŠ: Region u suzama zbog stradalog rukometaša - "Ovo je neverovatno teško"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

"Neopisivo je bolno ovo pisati", objavio je njegov prvi klub

Izvor: Instagram/denis_tot/Printscreen

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) preminuo je u petak u Skoplju nakon što je u jutarnjim satima doveden u tamošnji Klinički centar bez svesti i u jako teškom stanju. Makedonski mediji su pisali da je pretučen, ali je Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo da ipak nije bilo tragova nasilja.

Makedonci i dalje istražuju šta se dogodilo, a za to vreme od tragično stradalog Denisa opraštaju se prijatelji i rodbina, klub...
"Neverovatno teško i neopisivo bolno je ovo pisati. Slomljena srca opraštamo se od našeg Denisa Tota. Prerano je prestalo kucati mlado srce našeg Denisa, našeg legendarnog Čenge. Počivaj u miru Božijem, Denis. Iskreno saučešće porodici od svih članova RK Đakovo", saopštio je njegov prvi klub.

Totov otac je fudbalski trener Igor Tot, koji je svojevremeno igrao za Cibaliju, Varteks, Slaven Belupo... Denisov mlađi brat Boris je rukometa i hrvatski mediji citiraju i njegove emotivne reči: "Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe", napisao je on.

Denis Tot igrao je za Rukometni klub Butel, a prethodno je nastupao za Bjelovar, Poreč, Ademar Leon i Bruk.

Tagovi