FOTO

KO JE ČOVEK ZBOG KOGA JE IVANA ŠPANOVIĆ POSTALA VULETA: Fitnes trener s kojim zajedno trenira, ne zna se ko je jači!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ivana Španović je od prošle godine u braku sa Markom Vuletom.

Izvor: Instagram/screenshot/marko_fitt

Ako niste pratili dešavanja u privatnom životu najuspešnije srpske atletičarke, moglo je da vas iznenadi kada ste u nedelju uveče čuli da je Ivana Vuleta osvojila zlatnu medalju za Srbiju. Nema prevelike misterije, samo je Ivana Španović odlučila da nakon venčanja uzme prezime svog partnera.

Ponovo je oduševila i donela zlatnu medalju Srbiji u skoku udalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu, a upravo je njen izabranik Marko Vuleta bodrio u "Areni" i dugo slavio sa njom novi uspeh.

Iako je sigurno poželeo da "skoči" na stazu i uzme u zagrljaj svoju izabranicu, Marko Vuleta sačekao je da prođe i počasni krug, i intoniranje himne tokom koje je bilo suza, pa je u kasnim večernjim časovima sa Ivanom pozirao u "zlatnom pesku". U njemu je Ivana ostvarila skok od 7,06 i donela Srbiji zlatnu medalju.

A, kako su se Marko i Ivana upoznali? Nije nikakva tajna da je najuspešnija srpska atletičarka bila u vezi sa Vladimirom Kumrićem, punih deset godina, bili su čak i vereni, ali su se razišli tokom 2019.

Marko Vuleta i Ivana Španović su u vezi već dve godine, a letos su stupili i u brak i u kome oboje uživaju. Marko je profesinalni fitnes trener i često na Instagramu možemo da vidimo i kako zajedno treniraju, a već duže vreme žive zajedno u kući na obali Dunava u Novom Sadu.

"Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim", rekla je u jednoj od retkih izjava o privatnom životu Ivana Vuleta.

"Moj sprint partner na stazi, moj nutricionista za stolom, moj najbolji prijatelj u razgovoru, moj tihi aplauz na kraju uspešnog dana, jedan od razloga da budem zahvalna".

Pogledajte fotografije Ivaninog slavlja u Beogradu!