Ostali sportovi

REPER IZGUBIO 275.000 DOLARA NA UFC SPEKTAKL: Drejk je ponovo "proklet" - njegov favorit samo JEDNOM ozbiljno udario!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo, iako je bio siguran u pobedu.

Izvor: Profimedia

Borba koja je trebalo da bude jedan od najvećih MMA događaja godine nije opravdala očekivanja, pošto je Kolbi Kovington pretukao Horhea Masvidala, ali nije uspeo da ga "završi" u predviđenih pet rundi. Savladao ga je odlukom sudija, a taj ishod razočarao je i Drejka, kanadskog repera koji obožava da se kladi na sportske događaje.

Ovog puta Kanađanin je uložio čak 275.000 dolara na pobedu Masvidala, koji je osim jednog razornog udarca na kraju četvrte runde bio podređen protiv velikog rivala.

Horhe je udario i stao, a Kolbi nastavio da ga teroriše tokom čitave borbe. Tukao ga je, davio, rušio u parter i hvatao u poluge, a rešenje za izlazak iz krize Masvidala nije bilo ni na vidiku.

Kovington je uspeo da stigne do pobede u jednoj od najbitnijih borbi svoje karijere, protiv čoveka koji mu je godinama bio dobar prijatelj, a kasnije i najveći rival, barem sudeći po javnim nastupima dvojice MMA boraca.

Pobeda Kolbija "Haosa" Kovingtona značila je i gubitak novca za repera, koji tokom ovog meča nije imao mnogo čemu da se raduje. Time se još jednom pokazalo da je baksuz, što je detalj koji ga prati već nekoliko godina.

Drejk obožava sport i čest je gost velikih mečeva, ali sportisti koje on podržava ili se sa njima fotografiše često nemaju sreće na samom borilištu. Zbog toga su na internetu hit šale na njegov račun.

Na listi onih koji su osetili "prokletstvo" za sada se nalaze Juventus, Konor Mekgergor, Entoni Džošua, Serena Vilijams, Pjer Emerik Obamejang, Džejdon Sančo,...

Pogledajte trenutak u kojem Drejk uplaćuje ogroman novac:

Tagovi