Ostali sportovi

NADAL "PECNUO" NOVAKA? VEĆ JE STIGAO U AUSTRALIJU: Dok se Đoković nećka, Rafa došao da mu SKINE rekord!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Već trenira u Melburnu i sprema se da obori rekord koji je trebalo da bude Đokovićev.

Izvor: Profimedia

Dok se Novak Đoković još nećka da li će učestvovati na Australijan openu, gdje mu je jedina prepreka vakcina, njegov kolega Rafael Nadal već je stigao u Melburn!

Nedavno je Nadal saopštio da je zaražen koronavirusom i da je pod znakom pitanja da li će učestvovati na prvom grend slemu sezone, međutim i prije Nove godine stigao je u Australiji i počeo da trenira. Time je poslao jasnu poruku i samom Đokoviću da ide na 21. grend slem...

"Nemojte reći nikome... Tu sam!", napisao je Nadal na svom Instagramu uz fotografiju sa terena u Melburnu čime je oduševio navijače koji nisu bili sigurni da li će Španac uopšte igrati.

Možda je Nadal i požurio s povratkom na teren kada je čuo da se Đoković premišlja oko nastupa u Australiji, pa nakon nove operacije radi punim tempom kako bi prije njega uspio da dođe do novog rekorda kada su u pitanju grend slem trofeji. Ima više od dvije nedelje da se spremi za turnir koji je osvojio samo jedanput, davne 2009. godine.

Uglavnom je u finalima gubio od Novaka Đokovića, a ako njega ne bude u Melburnu - posao će mu biti olakšan - mada svakako prijete i mlade snage poput Danila Medvedeva, Aleksandra Zvereva, Stefanosa Cicipasa i drugih.

Sada je na Novaku Đokoviću da se i sam javi iz Australije, turnir počinje 15. januara.