Sjajan!

SPEKTAKL U SUDARU BOGDANA I BJELICE, NAJBOLJI ŠUTER IKAD BLISTAO: Karijevih 50 srušilo Atlantu, Bogdan opet bio odličan!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Jednostavno niko ne može da zaustavi Stefa Karija.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je imao sjajan meč, ali potom je zbog tuče isključen,a  u duelu Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice takođe smo videli spektajularnu utakmicu.

 Na kraju je tim Golden Stejta pobedio i ostao na vrhu NBA lige, a kako i ne bi posle potpuno nestvarne partije Stefa Karija! 

GOLDEN STEJT - ATLANTA 127:113 

Neverovatni šuter dao je čak 50 poena i to nije bilo sve. Imao je dabl-dabl sa 10 asistencija, a uz to je dodao i čak 7 skokova. 

Neverovatni Kari je vodio svoj tim do devete pobede uz samo jedan poraz ove sezone, dok Atlanta nije dobro počela godinu i na 11 mečeva ima samo četiri pobede. 

Kod Atlante Tre Jang je imao 28 poena, Džon Kolins je opet bio odličan sa 19, a Bogdan Bogdanović je odigrao vrlo dobro i upisao je 17 poena uz šut iz igre od 50 odsto. 

Nemanja Bjelica je kod Voriorsa bio na terenu 13 minuta i upisao je 7 poena i 2 skoka, a igrao je i nekadašnji igrač Mege za Atlantu. Timoti Luvavu je upisao 8 poena.