Košarka

OBRADOVIĆ JE KRIVAC ZA TO ŠTO SMO U ABA LIGI: Marinović posle poraza Borca otkrio do sada nepoznat detalj!

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Marko Marinović je na konferenciji za medije otkrio jedan zanimljiv detalj i način na koji je trofejni stručnjak pomogao Čačanima.

Izvor: YouTube/Printscreen/KK Borac Čačak

Borac nije uspeo da prekine perfektan niz Partizana. Crno-beli su ostvarili osmi uzastopni trijumf.

U Čačku su slavili (86:68), a posle konferencije Željka Obradovića je izašao i strateg domaćeg tima Marko Marinović.

Pohvalio je svoje izabranike, a kao jedan od faktora ubedljivog poraza je naveo problem sa povredom koji se pojavio uoči samog meča.

"Znali smo šta nas očekuje, ali je očigledno da nam je nedostatak Lautara Lopeza teško pao. Organizaciono nismo bili dobro, Partizan je celu utakmicu vršio opstrukciju igre i to im je polazilo za rukom. Popravili smo skok i time sam zadovoljan. Idemo dalje, pripremamo se za ekipe koje su našeg kvaliteta. Naredni rival je Studentski centar i idemo dalje", rekao je Marinović.

Trener Borca je potom otkrio nešto što je do sada bilo nepoznato. Priznao je da je zahvaljujući pomoći Željka Obradovića prošle sezone tim iz Čačka uspeo da opstane u regionalnom takmičenju.

"Želim da se zahvalim Obradoviću, on je jedan od 'krivaca' zašto igramo ABA ligu i ove sezone. Pritekao nam je u pomoć, pomogao nam i podigao nas. Ulio nam je svima samopouzdanje da izdržimo i na kraju smo opstali. Zahvalan sam mu od srca i poželeo bih njemu i Partizanu svu sreću u nastavku sezone. Hvala i publici koja je došla u ovolikom broju. Nismo pružili dostojan otpor, ali nije moglo bolje u ovom momentu. Nadam se da će nastaviti da nas prate", završio je Marinović.