Košarka

Kako se hrani LeBron Džejms? UŽASNO!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs Izvor Men'S Health

NBA as godišnje na svoje tijelo potroši 1,5 miliona dolara – iznos u koji se računaju lični kuvari, treneri, kao i terapije za oporavak tijela, poput krioterapije i hiperbarične komore. Ali, način na koji se hrani je loš.

Izvor: AP Photo/Marcio Jose Sanchez/Tanjug

LeBron Džejms je mašina za pravljenje novca. Osim što ima unosan ugovor sa Lejkersima, on je i peta najplaćenija ličnost na Instagramu - dobija 272.000 dolara po objavi, a na ovoj društvenoj mreži ima više od 50 miliona pratilaca.

Prema listi ma gazina "Forbs", Džejms je na šestom mestu najplaćenijih sportista u protekloj deceniji sa čak 680 miliona dolara prihoda!

Zato i ne čudi što može sebi da priušti da godišnje izdvoji 1,5 milion dolara na svoje tijelo, u šta se računaju i ični kuvari, treneri, kao i terapije za oporavak tijela, poput krioterapije i hiperbarične komore, prenosi menshealt.rs.

Ali, sudeći prema riječima njegovog bivšeg saigrača iz Klivlenda Tristana Tomsona, Lebron se baš i ne hrani najzdravije.

"Ima najgoru ishranu ikada. Jede sva neka sra**! Pitajte ga šta jede za doručak - pet francuskih prženica, natopljenih sirupom, sa jagodama i bananama. Posle toga pojede omlet od četiri jaja. Onda ode na parket i samo se zakucava u druge. Apsolutno nema smisla! Jede dezert uz svaki obrok! S vremena na vrijeme drži nedjelju dana neku svoju vegansku dijetu, ali uglavnom jede tako da ništa nema smisla! On je stvarno posebna vrsta koliko može da pojede! Sjećam se da sam jedne godine pokušao da se hranim kao on, počeo sam da se gojim i samo sam od****o to! Mislim, njemu tako odgovara. On voli slatkiše. On voli slatkiše! Jede francuske prženice i slatko! Nenormalno je kako njegovo tijelo to sagorijeva!", rekao je Tomson.

MONDO TV: EVO KAKO DA SMRŠATE PRED SEZONU SKIDANJA

MONDO TV: KAKO DA PRAVILNO RADITE TRBUŠNJAKE