Košarka

Pavićević: Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku

Autor Anđela Vukčević Izvor CdM

Ljetošnje pojačanje Ilija Đoković poručuje da ekipa u Beograd ne ide sa bijelom zastavicom.

Izvor: MN Press

Razlika u kvalitetu je neupitna, favorit je jasan, ali i Mornar i Crvena zvezda nisu najbolje otvorili novu sezonu u ABA ligi.

Barani su protiv Budućnosti Voli upisali jedan od najtežih poraza posljednjih desetak godina, dok je branilac trofeja izgubio na gostovanju debitantu Dubaiju.

U Mornaru su svjesni da treba da se dogodi čudo pa da se iz Štark arene vrate sa bodovima.

“Utakmica protiv Zvezde ne dolazi u pravom trenutku. Da ne ponavljam u kakvoj smo situaciji – daleko je to od nivoa ABA lige, a pogotovo od nivoa Zvezde. Ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se uigramo, da počnemo da ličimo na ekipu i da dostojanstveno pružimo otpor Zvezdi. O Zvezdi ne treba trošiti riječi – evroligaška ekipa, sa vrhunskim igračima i vrhunskim trenerom. Zaista, očekuje nas veliko iskušenje, ali ne možemo da biramo. Idemo da odigramo što bolje i da probamo da pružimo što jači otpor“, rekao je u najavi meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Ljetošnje pojačanje Ilija Đoković poručuje da ekipa u Beograd ne ide sa bijelom zastavicom, piše CdM.

“Rezultat protiv Budućnosti nije realan, jer smo kasno krenuli sa treninzima. Očekuje nas možda i najozbiljniji protivnik u ABA ligi – iznenađenje je što su izgubili od Dubaija. Igraju kod kuće i sigurno će biti motivisani. Na nama je da se postepeno dižemo iz kola u kolo. Realno, ne idemo sa bijelom zastavom, a realno cilj i imperativ nije pobjeda. Ali ako nam se bude pružila, naravno da ćemo je uzeti“, kazao je Đoković.

Meč u Štark areni igra se u subotu od 18 časova.