Košarka

"Nama za srebro big mek i čizburger, a vama roleksi!" Nedović sve otkrio, to može samo Nikola Jokić!

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je bogato častio saigrače za bronzu na Olimpijskim igrama, a Nemanja Nedović se prisjetio kako je to bilo u njegovo vrijeme.

Izvor: MN Press/Youtube/Printscreen

Košarkaši Srbije osvojili su treće mjesto na Olimpijskim igrama u Francuskoj i poslije turnira odigranog u Lilu i Parizu vratili su se u domovinu sa bronzom oko vrata. Poslije velikog slavlja kako u Parizu, tako i u Beogradu uslijedio je povratak, a nakon toga je u javnost procurilo da je Nikola Jokić svim saigračima iz nacionalnog tima kupio poklon. 

Osim bronze oni su dobili i po jedan luksuzni "roleks" časovnik, a sada se o tome šaljivo oglasio i Nemanja Nedović. Nekadašnji reprezentativac Srbije u karijeri ima srebro sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016. godine, a sada je potvrdio da gaji ljubav prema satovima. "Razumijem se imam tu ljubav prema satovima, sve mi je to lijepo", istakao je gostujući u podkastu kod "Luke i Kuzme". 

Dotakao se i sata koji su dobili reprezentativci dobili, koji je imao prilike da vidi. A istakao je da samo trostruki NBA MVP može tako brzo da dobije 11 roleksa! "Dobar, kul, kul! Mislim, ne znam ko može tako brzo da dobije roleks! Osim Joke, naravno!"

Kako su tri reprezentativca Srbije ove sezone u redovima crveno-bijelih, a to su Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Uroš Plavšić imao je prilike i na treningu da vidi već pominjani roleks. Kada se osvajalo srebro u Riju takvih poklona baš i nije bilo, slavilo se dosta skromnije. 

"Donio je Šegi (Ognjen Dobrić prim. aut) na trening prije neki dan! Rekao sam mu: 'Ja kad sam osvojio srebro u Riju - big mek! Big mek i dva čiza, a vi roleks i ko zna šta još", rekao je Nemanja Nedović. 

Luka i Kuzma sa Nemanjom Nedovićem
Izvor: YouTube/Košarkaški podcast sa Lukom i Kuzmom