Košarka

Frka u Denveru, MVP morao hitno da se oglasi: Neće moći, ostavite malog na miru!

Da li je Rasel Vestbruk već napravio problem u Denveru? Evo šta on kaže.

Izvor: Profimedia

Možda i najveći transfer između dvije sezone u NBA ligi je dolazak Rasela Vestbruka u Denver. Nekadašnji MVP NBA lige je poslije Oklahome, Hjustona, Vašingtona i dva tima iz Los Anđelesa stigao u Nagetse. Sa 35 godina je tu da pojuri svoj prvi prsten u karijeri, ali sada su se pojavile informacije da je već napravio problem! 

Američki mediji su redom prenijeli da je tražio da ponese broj nula koji je nosio tokom karijere do sada, a da mu mladi bek Denvera Kristijan Braun to nije dao. Ipak, sada se popularni Brodi oglasio na društvenim mrežama i objasnio da se ništa od toga nije desilo. Otkrio je i da će u novom klubu ponijeti novi broj - četiri. 

"Hajde molim vas da ostavimo našu mladu zvijezdu na miru. Kristijan Braun i ja nikada nismo razgovarali o tome da mi on prepusti broj nula. Nisam htio ni da pitam o tome ili da tražim nulu jer sam odlučio da obilježim novu promjenu sa novim brojem. Već smo uzbuđeni zbog nove sezone, ali nažalost ja znam da to znači i poplava lažnih priča. Neće moći! Kristijan Bran i ja smo koncentrisani i spremni da razbijamo", napisao je Rasel Vestbruk.

Rasel Vestbruk ima 35 godina i dolazi u Denver kao MVP NBA lige iz 2017. godine, devetostruki Ol Star, dvostruki MVP Ol Star meča, dva puta najbolji strijelac i tri puta najbolji asistent lige. Daleko je od nekadašnje forme, ali se nadaju da će biti dovoljna podrška Nikoli Jokiću, Aronu Gordonu i Džamalu MAreju u narednoj sezoni.