Košarka

Džordanov sin htio da oženi dadilju (50), a onda je puklo: Uhvatila ga je na djelu i nazvala mu oca

Larsa Pipen je definitivno raskinula sa Markusom Džordanom poslije dvije godine.

Izvor: Romain Maurice / Getty images / Profimedia, Romain Maurice / Getty images /

Poznata rijaliti zvijezda Larsa Pipen (50) ipak se neće udati za bivšeg košarkaša Markusa Džordana (33), sina najvećeg svih vremena Majkla Džordana. Njih dvoje su raskinuli burnu vezu iako je u jednom trenutku djelovalo da su na korak od braka, međutim bivša žena Skotija Pipena - inače Džordanovog saigrača iz Čikaga - odlučila je ipak da pobjegne od 17 godina mlađeg, koga zna od kada je bio u pelenama.

Razlog nije razlika u godinama, nego droga. Prema informacijama američkih medija, Larsa Pipen nije mogla da podnese što je Markus Džordan svakodnevno izlazio po žurkama, dok joj je takođe mnoge stvari i lagao svojoj izabranici. To se prije svega odnosi na konzumiranje narkotika, što je prijavila i njegovom ocu - koji je inače bio protiv veze od starta.

"Ne može više da troši energiju na njega zbog toga što pretjeruje u upotrebi narkotika", rekao je izvor američkih tabloida i dodao da je tek nedavno Larsa Pipen shvatila da se zabavljala sa zavisnikom. To je postalo poznato i svima ostalima jer su se pojavile fotografije sa juga Francuske, za vrijeme Olimpijskih igara, gdje je Markus Džordan fotografisan kako u nos stavlja supstancu bijele boje za koju se pretpostavlja da je kokain.

Larsa Pipen je inače dugo sumnjala da Markus Džordan nešto krije od nje, ali nije ni sumnjala da je u pitanju ozbiljan problem koji prijeti da mu uništi život. Zbog toga su raskinuli, a u međuvremenu je Džordanov sin pronašao djevojku koja je "tolerantnija" na ove stvari. Zove se Elši Stivenson, s tim da je odmah po objavljivanju spornih fotografija demantovala ove informacije.

Podsjetimo, Larsa Pipen je osim sa Skotijem Pipenom i Markusom Džordanom, bila sa još nekoliko poznatih košarkaša poput Tristana Tompsona, Malika Bizlija... Za sada nema nade da će se sa nekim ponovo skrasiti, kao sa Pipenom.

"Uvijek sam sa njim vodila ljubav četiri puta za veče. Tako je bilo svake večeri, nikada nismo imali slobodan dan tokom te 23 godine", pričala je Larsa Pipen u jednom intervjuu o svom bivšem mužu sa kojim ima četvoro djece Skotija juniora (23), Prestona (21), Džastina (18) i Sofiju (15).