Košarka

Aleksa ide u NBA ligu! Dva kluba su poslala ponude za Avramovića

Autor Nebojša Šatara

Aleksa Avramović mogao bi karijeru da nastavi u NBA ligi.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Aleksa Avramović karijeru bi mogao da nastavi u NBA ligi. Spekulacije o tome postoje već neko vrijeme, spominjao je to i njegov agent Miško Ražnatović, a sada su se pojavile nove informacije. Čačanski portal "Ozonpress" tvrdi da će srpski plejmejker da ode "preko okeana".

"Avramović sigurno odlazi u NBA u Los Anđeles Kliperse ili Atlanta Hokse. Pregovori su u toku i nadamo se sve da se završi u obostranom interesu", stoji u tekstu kao izjava "izvora bliskog porodici Avramović". Uz to se dodaje da su dva spomenuta kluba dala najkonkretnije ponude i da je sve dogovoreno 99 odsto.

Podsjetimo, Aleksa je pred odlazak na Olimpijske igre prešao iz Partizana u moskovski CSKA i ruski tim je za to platio obeštećenje. Ukoliko do odlaska u NBA ligu zaista dođe očekuje se da će "armejci" da dobiju obeštećenje za njegov odlazak.

"Sjajan turnir za srpskog beka Aleksu Avramovića koji je izabran za najboljeg defanzivnog košarkaša olimpijskog turnira. Još devet dana, do 20. avgusta, za njega da iskoristi izlaznu klauzulu za NBA ligu", poručio je Miško Ražnatović.

BONUS VIDEO: