Košarka

HIT FOTKA SVETISLAVA PEŠIĆA, slavi bronzu uz "jagnje iz Pirot": Sin ga slikao, nije mogao da prestane da se smije!

Autor Nebojša Šatara

Marko Pešić je slikao oca Svetislava uz pečenje, luk iz bašte i nije mogao da sakrije koliko je i njemu simpatična ova slika!

Izvor: Instagram/pesic7

"Jagnje mora da bude dobro pečeno, posoljeno da ti zubi trnu i da bude iz Pirot! A luk mora da bude iz bašču", stari je recept Svetislava Pešića za slavlje poslije medalja na velikim takmičenjima. Selektor Srbije je za takva slavlja ekspert jer ih je imao jako puno u karijeri, a sada je njegov sin Marko podijelio sliku koja je oduševila navijače. 

Uslikao je oca kako u Pirotu jede upravo jagnjeće pečenje i luk iz bašte uz veliki osmijeh na licu! Marko je inače takođe bivši košarkaš, a kao reprezentativac Njemačke osvojio je bronzu na Svjetskom prvenstvu 2002. godine u Indijanapolisu i srebro na Eurobasketu 2005. u Beogradu. 

Svetislava Pešića su poslije balkona u Beogradu dočekali i u njegovom rodnom Pirotu gdje je održao emotivan govor, a vidjećemo da li če nastaviti svoju misiju kao selektor nacionalnog tima. Pogledajte kako se sladio uz pečenje poslije velikog uspjeha: 

Izvor: Instagram/pesic7

"Ovo je moj otac. Osvojio je medalju na svakom velikom takmičenju i u mlađim kategorijama i u seniorima. Uzor po posvećenosti, privrženosti i uz mnogo drugih stvari ima želju da nikada ne odustaje i da nikada ne prestaje da uči. Mnogo sam ponosan", napisao je nedavno Marko na tviteru uz fotografiju Svetislava Pešića.