Košarka

HAOS ZBOG BRONIJA U NBA, ARENAS ISPROZIVAO MVP-A: Tebe niko nije vrijeđao, a bio si gori od njega!

Autor Nikola Lalović

Gilbert Arenas ima zanimljivo mišljenje o trenutnoj situaciji sa sinom Lebrona Džejmsa.

Izvor: Youtube/GAMETIME HIGHLIGHTS/djvlad

Mnogo je prašine dignuto oko Bronija Džejmsa! Najstariji Lebronov sin izabran je od strane Los Anđeles Lejkersa kao 55. pik u drugoj rundi ovogodišnjeg drafta, a onda je dobio višemilionski zagarantovani ugovor od strane franšize iz Los Anđelesa. Krenule su redom optužbe za nepotizam, a MVP finala NBA lige Džejlen Braun je uhvaćen kako govori da je Broni Džejms amater!

Sada je Braunu odgovorio nekadašnji dugogodišnji NBA košarkaš Gilbert Arenas. On ima svoj podkast u kome komentariše aktuelnosti u NBA ligi, a sada je uporedio Bronija Džejmsa i početke Džejlena Brauna u NBA ligi!

"On je bio treći pik na NBA draftu. U prve tri utakmice, kao i Broni... Broni je šutirao 6/26? E, pa Džejlen Braun je šutirao 5/26! Njega niko nije vrijeđao, a bio je treći pik", rekao je nekadašnji Ol star igrač. 

Arenas je u ligu ušao kao 31. pik, tj. prvi pik druge runde 2001. godine i ostao je 11 godina u NBA. Nastupao je za Golden Stejt, Vašington, Orlando i Memfis. Džejlen Braun je 2016. bio treći pik iza Bena Simonsa i Brendona Ingrama, a ispred Dragana Bendera.