Košarka

BARCOKAS ISPROZIVAO NOVOG KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE: Naljutio se zbog jedne objave na Instagramu-"Praktično se žalio zbog"

Autor Vasilisa Grgurevic Izvor Kurir

Ajzea Kenan (33) pojačao je Crvenu zvezdu Meridianbet i potpisao je dvogodišnji ugovor sa crveno-bijelima

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Nosiće iste boje dresova, pošto je prethodne dvije godine proveo u Olimpijakosu. Iz Grčke dolazi u Srbiju, a njegova poruka nije se dopala Jorgosu Barcokasu. Treneru sa kojim je sarađivao u Pireju.

Priznao je to grčki stručnjak i javno. "Jedan od igrača koji je napuštio naš tim je prije nekoliko dana imao objavu u kojoj se zahvalio navijačima i rekao da je 'ponosan na sve što je ostvareno u prethodne dvije godine, da je dao srce na terenu, onoliko koliko mu je dozvoljeno'. To je napisao", rekao je Barcokas.

Odmah je nastavio da obrazlaže šta mu je zasmetalo. "U toj objavi posle odlaska je baš to stavio u prvi plan, da je dao onoliko koliko mu je dozvoljeno. Praktično se žalio zbog minutaže. U tom saopštenju bio je zahvalan klubu, saigračima, navijačima. Možemo da nađemo hiljadu primjera kako funkcioniše košarka", ljut je bio Barcokas.


Amerikanac je na svom Instagram nalogu okačio poruku zahvalnosti. Između ostalog tu je napisao i sledeće.

"Na početku sam znao da moram da osvojim neke od vas, ali ako me poznajate onda znate da mi izazovi daju gorivo i da nikada ne bježim od izazova. Sada svi znate gdje je moje srce i znate da sam dao sve što sam mogao. Kada mi je to bilo dozvoljeno. Vi ćete uvijek imati posebno mjesto u moj srcu. Ljubav i poštovanje imam za vas i ovo nije zbogom, već samo vidimo se kasnije", poručio je Ajzea.