Košarka

SKINULA SE NA UTAKMICI, PRED HALOM JE SVI GLEDALI! Na njoj samo koža - nikad je ovako nisu vidjeli!

Autor Mladen Šolak

Razvodi se od supruga i ovo mu je poručila!

Izvor: Steph Chambers / Getty images / Profimedia

Poznata američka košarkašica Kelsi Plam (29) došla je potpuno obnažena na utakmicu svog tima Las Vegas Ejses. Jedna od najboljih igračica u Americi nosila je kožne pantalone i samo kožni prsluk, pa su svi pričali o njenom "autftu" pred meč.

Dok se u Sjedinjeniim Državama piše o njenom razvodu od zvijezde američkog fudbala Darena Volera (31), ona je odabrala odjeću koja joj potpuno otkriva stomak i skoro skroz i grudi.

Plam i Voler podnijeli su 23. aprila zajednički zahtjev za razvod u Nevadi, a u braku su bili godinu dana. "Razorena sam. Prošla sam kroz vatru za tog čovjeka, ali sada je vrijeme da idem dalje. Bog mi je pružio tako nevjerovatan život i potpuno sam zahvalna za iskrenu ljubav svoje porodice i prijatelja. Jednog dana ću podijeliti čitavu priču, a to nije danas".

Pogledajte kako je Kelsi bila obučena za utakmicu:

Kelsi Plam je reprezentativka Amerike i dvostruka šampionka sveta, 2018. i 2022. godine i nastupala je u klupskoj konkuirenciji i u Evropi, za Fenerbahče od 2017. do 2019. i za Galatasaraj 2022. godine. Takođe, u basketu 3x3 bila je olimpijska šampionka u Tokiju 2021.