Košarka

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA PARTIZANOM!

Autor Nikola Lalović

Gotovo je! Željko Obradović će definitivno ostati u Partizanu i nakon ove sezone, samo ostaje da se vidi na koliko je potpisan novi ugovor.

Izvor: MN Press

Željko Obradović ostaje u Partizanu! Crno-bijeli su prvo najavili konferenciju za medije na kojoj će se obratiti predsjednik kluba Ostoja Mijailović, a sada je "Nova" prenijela da je konferencija sazvana kako bi se ozvaničio nastavak saradnje sa najtrofejnijim evropskim trenerom svih vremena.

Vratio se u svoj klub Obradović 2021. godine i tada je potpisao trogodišnji ugovor koji ističe na kraju ove sezone. Sada je on produžen, a u obraćanju Ostoje Mijailovića medijima saznaćemo i na koliko. Još ranije je Obradović isticao da želi da završi karijeru u crno-bijelom, a navijači kluba se nadaju da će se to desiti što kasnije. 

Ostoja Mijailović je u nekoliko prethodnih obraćanja javnosti govorio da se intenzivno radi na produžetku saradnje sa Željkom Obradovićem. On je od 2021. godine do sada uspio da uvede Partizan u Evroligu i da osvojio ABA ligu prošle sezone. Ambicije su mu još veće ove sezone i sada ga čekaju susreti sa našom ekipom Budućnosti u polufinalu plejofa ABA. 

Što se tiče budućnosti, spekuliše se da je on potpisao saradnju na dvije godine, mada je ranije bilo riječi da se govorilo i o dugoročnijem ugovoru. Od 15 časova će se svakako znati svi detalji. 

BONUS VIDEO: