Košarka

IZGLEDA DA JE OVAJ MOJ GLEDAO NEKU DRUGU UTAKMICU! Željka Obradovića iznenadila izjava svog igrača na konferenciji

Autor Mladen Šolak

Trener Partizana Željko Obradović izašao je pred novinare zajedno sa Tristanom Vukčevićem

Izvor: YouTube/BC Partizan TV

KK Partizan u Nišu je pobijedio je KK Hercegovac iz Gajdobre i plasirao se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, u kojem će u petak od 20 časova igrati protiv KK Vojvodine u petak. Poslije meča protiv autsajdera iz Vojvodine, Partizanov košarkaš Tristan Vukčević dao je kratak komentar na konferenciji za novinare: "Bila je super utakmica, loše smo počeli, pa smo se digli u drugom poluvremenu i to je to. Nemate pitanja? Hvala vam", rekao je on.

Željko Obradović bio je donekle iznenađen tim riječima, vjerovatno aludirajući na činjenicu da je Hercegovac u 12. minutu vodio 18:14 i da je "Žoc" bio prinuđen da zove tajm-aut i da razbudi ekipu, što je i uradio. Uslijedio je rutinski izboren trijumf crno-bijelih, u kojem je Obradović koristio šansu da potpuno odmori Alena Smailagića, koji uopšte nije ulazio, Pi-Džej Doužera, koji je igrao manje od 10 minuta... "Izgleda da je ovaj moj igrač gledao neku drugu utakmicu... Nije bila dobra utakmica i nijesmo igrali dobro, to je sigurno. Odradlii smo. Hoću da čestitam ekipi Hercegovca na velikom rezultatu, na svemu što su uradili i želim im sreću u svim budućim utakmicama i takmičenjima. Hvala i navijačima jer su podržali ekipu kao i cijele sezone. To je to, odrađena je utakmica, probao sam da vodim ekipu tako da razmišljamo i o sjutrašnjem polufinalu i to je to", rekao je Obradović.

Koliko je stigao da isprati Vojvodinu i njenu pobjedu protiv Mege? "Uspio sam da pogledam par njihovih utakmica, vidio sam cijelo prvo poluvrijeme ovdje u dvorani. Igraju agresivno, mijenjaju odbranu, čestitke svima, treneru, igračima i svima na odličnoj utakmici i na svemu što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji je predsjednik kluba i ulaže veliku energiju da se Vojvodina vrati tamo gdje bi trebalo da bude i želim im sve najbolje, u svakom slučaju"

Bio je upitan Obradović i da komentariše učinak Vukčevića i Balše Koprivice. "Odigrali su veoma dobro, pogotovo Balša, odigrao je izvanredno i protiv Igokee i sem jedne ili dvije situacije odradio je sve na visokom nivou. Postaje svjestan kvaliteta i koliko je sposoban da pomogne timu. Što se tiče Tristana, napadački je imao veoma dobru utakmicu, čak i odbrambeno na boljem nivou nego ranije i to je ohrabrujuće. Prva četvrtina nije bila na nivou, ali za sve ostalo, što se tiče požrtvovanja i želje nemam primjedbi".