Saopštenje!

HITNO SAOPŠTENJE PARTIZANA: Navijaču zabranjen ulaz u dvoranu zbog GAĐANJA igrača!

Autor Dušan Ninković

Klub se oglasio saopštenjem nakon incidenta.

Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkaški klub Partizan oglasio se nakon incidenata koji su se dogodili poslije poraza crno-bijelih od Bajerna (79:78) u 26. kolu Evrolige. Dok su igrači Partizana napuštali parket Beogradske arene, ka njima je poletio predmet bačen od strane navijače, a dan kasnije klub je na zvaničnom sajtu saopštio da je otkriven identitet osobe koja je bacila predmet ka igračima!

"KK Partizan Mozzart Bet je tokom današnjeg dana, po hitnom postupku identifikovao osobu koja je po završetku utakmice protiv Bajerna, bacila predmet u pravcu košarkaša crno-bijelih. Fizički integritet igrača je neprikosnoven i ovakav postupak je nedopustiv. Klub poziva nadležne organe da u ovom slučaju reaguju, a ovom gledaocu od naredne utakmice neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu. KK Partizan će nastaviti da se bori protiv svakog vida nasilja na sportskim borilištima", navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.

Podsjećamo, igrači Partizana prolazili su pored navijača koji su im dobacivali kritike nakon bolnog evroligaškog poraza, a bilo je i zvižduka za igrače crno-bijelih.